Dit is wat wij doen

blok-pgbbeheer
icon-pgbbeheer
PGB
BEHEER
blok-budgetbeheer
icon-budgetbeheer
BUDGET
BEHEER
blok-budgetcoaching
icon-budgetcoaching
BUDGET
COACHING
blok-schuldhulp
icon-schuldhulp
SCHULDHULP
VERLENING

Probleemoplossing op maat voor al uw financiële zaken

Te laat of onregelmatig betalen overkomt iedereen wel eens. Normaliter hoeft het geen probleem te zijn, maar als het te vaak gebeurt kan het vervelende en vooral kostbare gevolgen hebben. Wordt het een structureel probleem, dan kunnen de onderlinge relaties met (bijvoorbeeld) uw huisbaas en of andere crediteuren ernstig verstoord worden. U heeft het gevoel dat niemand u nog begrijpt en denk dat u geen kant meer op kunt.

Uit onderzoek is gebleken dat er steeds meer mensen met financiële problemen kampen. De gemeenten kunnen de aanvragen niet meer aan en ook hier ontstaan grote achterstanden. Wilt u toch hulp maar heeft u "Drempelvrees" ? Het op tijd hulp inschakelen is geen schande. FL Finance Control biedt u de mogelijkheid om samen een oplossing te zoeken om deze problemen op te lossen. Ons doel is om uw financiën weer op orde te krijgen.

U hoeft zich niet te schamen. U vindt in ons een betrouwbare en open partner die niet met een opgeheven vinger tegenover u zit, maar die naast u zit en samen met u naar een oplossing zoekt.
Het traject