Schuldhulpverlening

Als u door de bomen het bos niet meer ziet. De schulden u boven het hoofd zijn gegroeid. U er niet meer uitkomt met de schuldeisers. Dan kunnen wij u helpen met het opzetten van een minnelijk schuldhulpverlening traject.

Nadat u zich bij FL Finance Control heeft aangemeld, zal er binnen 4 weken een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens de intake zullen wij uw problemen bespreken en een inventarisatie van uw schulden en bezittingen maken.

Na de inventarisatie (max 3 maanden durend) gaan we kijken of u 100% kunt afbetalen of dat u in aanmerking komt voor een schuldsanering.
FL Finance Control zal altijd het contact met de schuldeisers onderhouden.

Vaak is de verhouding met u en de schuldeisers zo verslechterd dat er bij u een emotionele blokkade is opgetreden. Hierdoor verloopt het contact moeizaam.

FL Finance Control berekent voor u de beslagvrije voet (dit is het bedrag waar de schuldeisers niet aan mogen komen) en de afloscapaciteit (het bedrag dat u maandelijks op uw schulden kan inlossen = de boedel). Na deze berekeningen worden door ons afspraken gemaakt met de schuldeisers over de openstaande schulden. Nadat er met u en de schuldeisers een overeenstemming is bereikt en er een schuldenregeling overeenkomst is getekend, gaan we over tot het aflossen van uw schulden.

Heb je vragen?

085-7440508